ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Vino si descopera noul sistem audio al Berariei H!

ELTEK & Beraria H are live on L’Acoustics

Marti, 16 Aprilie, ora 09:30, la Beraria H

Vino si descopera noul sistem audio al Berariei H

Avem placerea de a te invita sa descoperi noul sistem audio de tip “install” al Berariei H, cel mai mare sistem de tip “permanent install” dedicat si customizat pentru Beraria H, reprezentand o premiera in Romania.

In cadrul evenimentului vom prezenta procesul de proiectare si implementare a solutiei audio folosind cele mai noi si inovative tehnologii audio. Vei intelege profud importanta unui sunet de calitate exceptionala, principiile sistemelor Pro Audio, si rolul crucial al realizarilor tehnice in configurarea experientelor audio. Vom vorbi despre ultimele tendinte din domeniul Pro Audio subliniind cum tehnologiile AV si IT joaca un rol crucial in transformarea experientelor unice, fiind fundamentul pe care se construieste comunicarea moderna, divertismentul si educatia.

Agenda

Inregistrare si Networking
09:30 – 10:30
Welcome note
10:30 – 10:35
Prezentare ELTEK Multimedia: Madalin Neculaesei, CEO – ELTEK
10:35 –11:00

Descopera experienta si expertiza ELTEK in integrarea sistemelor audio profesionale. Madalin va prezenta solutiile ELTEK, date cheie, proiecte completate, certificari si tendinte viitoare in industria AV/IT din Romania. Afla cum ELTEK personalizeaza solutiile tehnologice complexe de Pro Audio si AV/IT pentru a satisfice nevoile unice ale clientilor sai.

Descopera Produsele L’Acoustics: Wili Klein, Application Engineer – L’Acoustics
11:00 – 11:40

L’Acoustics este un lider in industrie pentru proiectarea, fabricarea si distributia tehnologiilor premium sound. Participa la prezentarea produselor Pro Audio recunoscute la nivel international pentru calitatea superioara si fabilitate. Reprezentantii L’Acoustics vor vorbi despre cele mai noi si inovative produse din portofoliu. Afla mai multe despre cum parteneriatul ELTEK x L’Acoustics contribuie la imbunatatirea si dezvoltarea industriei Pro Audio din Romania.

Dincolo de Bere: Noua Experienta Audio a Berariei H – Alexandru Pana, Pro Audio Manager – ELTEK
12:00 - 12:30

De la planuri la realitate! Te invitam sa descoperi noua solutie audio proiectata si implementata de ELTEK la Beraria H, o premiera pentru piata de install din Romania. Alexandru Pana, expertul ELTEK in sistemele L’Acoustics si tehnologiile Pro Audio, va detalia solutia si procesul de implementare, abordand si provocarile intampinate. Aceasta sesiune evidentiaza importanta proiectarii, predictiilor acustice, randarilor 3D si a realizarilor tehnice in crearea unui spatiu destinat audientei unde sunetul joaca un rol esential. Participantii vor avea oportunitatea de a asculta un sistem audio premium creionat dupa cerintele si necesitatile Berariei H. Hai sa descoperi, sa asculti si sa traiesti ce inseamna calitatea audio exceptionala.

DEMO Sistem Audio L’Acoustics: Alexandru Pana, Pro Audio Manager – ELTEK
12:30 - 12:45

Experimenteaza presiunea, calitea audio superioara, si raspunsul tonal unic al sistemelor L- Acoustics

Live Performance – Trupa Bosquito
12:45 - 13 00
Lunch & Networking
13:00-14:00

Speakeri

Madalin Neculaesei

CEO – ELTEK Multimedia

Wili Klein

Application Engineer – L’Acoustics

Alexandru Pana

Pro Audio Manager – ELTEK Multimedia

Parteneri

Inscrie-te Gratuit