ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Hoteluri

Redefineste experienta HORECA

Pentru fiecare client, experienta hoteliera este foarte importanta. Pentru furnizorul serviciilor de ospitalitate unul dintre obiective este sa creeze un mediu de confort pentru clientii sai care sa depaseasca orice asteptare. Solutiile AV/IT ELTEK pentru domeniul HORECA joaca un rol important in diferite medii cum ar fi divertismentul, confortul si facilitati extra. 

Un hotel modern trebuie sa fie pregatit sa intampine toate nevoile clientilor sai. Avand in vedere cresterea in popularitate a integrarii solutiilor AV in astfel de medii putem observa ca din ce in ce mai multe hoteluri au inceput sa aiba in dotare sisteme de digital signage, utilizate in lobby si in salile auxiliare, sisteme de videoconferinta moderne si solutii de pro audio pentru restaurante sau sali de evenimente. 

Diversificarea afacerilor si a modului in care un client interactioneaza cu serviciile unui hotel a devenit cheia succesului in mediul HORECA in anul 2023. 

Echipamente moderne, fiabile, integrabile;
Spatii diversificate care pot fi puse la dispozitia clientilor;
Creeaza o experienta memorabila si iesi in evidenta;
Solutii Servicii Echipamente

Specialistii ELTEK recomanda instalarea urmatoarelor solutii pentru industria HORECA:

  • BMS
  • Platforma IT
  • Sistem sonorizare

Specialistii nostri iti sunt alaturi in fiecare pas al proiectului tau. Serviciile ELTEK au fost special concepute pentru ca tu sa te poti bucura de noile tale echipamente fara prea multe griji.

  • Mentenanta
  • Suport tehnic
  • Managed Services

Our specialists make periodic inspections to prevent equipment failure and interruption of operational processes, respecting manufacturers' legislation and recommendations.

Maintenance and technical support services must be treated as a matter of priority because a failure of some equipment can lead to disruption of organizational processes, and this action can translate into large financial losses. Instead, signing a maintenance contract will guarantee periodic revisions according to the manufacturer's recommendations and/or legislation, as well as interventions in the shortest time to repair the malfunctions and immediately restore the systems. Remote monitoring of critical systems can also be performed to track real-time alerts or operating errors and ensure a prompt response from our technical team.

Referintele noastre

ITI STAM LA DISPOZITIE

Ai un proiect in AV/IT? Contacteaza-ne!

Expertii nostri vor gasi solutia cea mai buna pentru tine.

E-mail

info@eltek.ro
support@eltek.ro

Sediu Central si Showroom

1B Pipera Blvd. Cubic Center 7th floor, 077190- Voluntari, Ilfov Romania.

Telefon

+40 21 200 64 55
+40 21 527 33 00