ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Language Lab Software

Language lab - invatamant digital facil

Invatarea unei limbi noi necesita ca cursantii sa practice si sa foloseasca limba tinta cat mai mult posibil pentru a-si dezvolta abilitatile de baza si pentru a obtine o intelegere holistica. Angajati-va elevii sa participe activ la exercitiile de invatare a limbilor straine si incurajati-i sa exerseze mai mult in timpul orelor decat este posibil in prezent intr-un mediu traditional de clasa.

Puteti atribui cu usurinta elevii in perechi si grupuri si le puteti permite sa practice diferite exercitii care sunt concepute pentru nevoile si nivelul lor individuale. 

Educatie prin entertainment;
Unelte de predare interactive;
Invatamant individual.
Solutii Servicii Echipmente
Compania noastra este calificata in proiectarea si instalarea laboratoarelor de limbi straine cu o echipa specializata si certificata. Solutiile software ELTEK Language Lab sunt pe deplin compatibile cu cele mai populare platforme de comunicatii unificate si hardware si potrivite pentru:
  • Microsoft Teams
  • Google
  • Zoom Communications
  • Cisco Webex

ELTEK va vine in ajutor cu o gama completa de servicii pentru a sprijini clientii de la etapa de consultanta in alegerea celui mai potrivit sistem de Language Lab pana la etapa in care sunt necesare activitati de intretinere si suport tehnic. Echipa de specialisti este atestata si are competente de a oferi proiecte la cheie care integreaza urmatoarele servicii:

  • Integrare de sisteme
  • Customizare
  • Mentenanta si Service
  • Managed Services

Pentru a fi siguri ca oferim cele mai bune solutii in domeniu, in prezent produsele alese pentru Language Lab sunt furnizate de Sanako

Resurse

Descopera informatii despre Language Lab direct de la partenerii nostri. 

Ai nevoie de mai multe informatii?

Specialistii nostri iti stau la dispozitie.