ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Retail

Experienta de retail redefinita

Odata cu cresterea in popularitate ecommerce-ului, magazinele clasice si industria de retail a inceput sa se concentreze din ce in ce mai mult pe dezvoltarea de noi modalitati de a crea experiente noi cumparatorilor si vizitatorilor. Chiar daca magazinele online au inceput sa fie din ce in ce mai populare de la an la an, experienta clientului de a interactiona cu un produs, sau un brand este in continuare un aspect foarte important. 

De aceea, expertii din retail au incorporat experienta digitala in magazinele fizice prin intermediul digital signage. Aceasta componenta a experientei de cumparare este cu adevarat transformativa. Echipamentele de digital signage integrate corect vor inlesni afisarea mesajelor informative, a continutului puternic, memorabil si vor crea o atmosfera placuta in cadrul unui magazin clasic.

Creeaza experiente memorabila;
Promoveaza ofertele speciale direct in magazin;
Atrage clienti noi;
Solutii Servicii Echipamente

Compania noastra este calificata in proiectarea si instalarea sistemelor de digital signage prin intermediul echipei noastre de specialisti calificati.

Compania noastra este calificata in proiectarea si instalarea sistemelor de digital signage prin intermediul echipei noastre de specialisti calificati

Echipa de specialisti ELTEK utilizeaza in proiectele sale strict ecrane pentru digital signage de la cei mai mari producatori din domeniu:

  • LCD
  • dvLED
  • VideoWall
  • Interactive Displays
  • Totems

Referintele noastre

Contacteaza specialistii ELTEK