ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Integrare AV/IT

Integrare Audio/Video/IT

ELTEK proiecteaza, construieste, integreaza si gestioneaza sisteme AV si solutii de colaborare video care imbunatatesc modul in care functioneaza organizatia ta. Solutiile de integrare A/V oferite includ infrastructura de comunicatii, solutii de stocare si periferice, securitatea datelor, aplicatii software si solutii.

Pregatirea tehnica si experienta specialistilor nostri ne permit sa castigam increderea clientilor nostri prin diligenta in tot ceea ce facem, de la identificarea si intelegerea nevoilor dumneavoastra pana la planificarea, construirea si implementarea solutiilor care sa raspunda acestor nevoi.

Echipa de experti certificati in diferite tehnologii;
Partener si reseller direct al celor mai mari branduri din A/V;
Retea nationala.
Solutii Suport Tehnic Managed services

ELTEK Multimedia ofera, prin propria echipa de specialisti, servicii de integrare a sistemelor pentru urmatoarele tipuri de instalatii:

  • Electrice; 
  • IT&C;
  • Sisteme Audio/Video;
  • Digital Signage.

Clientii ELTEK beneficiaza permanent de suport tehnic, intretinere si reparatii, 24/7, oriunde in tara, prin intermediul echipelor din Bucuresti-Ilfov si din centrele regionale.


Firma noastra dispune de un dispecer de service national si un laborator de reparatii electrice in Bucuresti-Ilfov.


Datorita capacitatii sale operationale extinse si abilitatilor tehnice dobandite de-a lungul timpului prin utilizarea diferitelor echipamente, ELTEK este capabila sa se ocupe de intretinerea si service-ul oricarui tip de sistem sau echipament furnizat de producatorii primari ai pietei globale.

Digitalizarea si transformarea rapida a economiei datorita noilor tehnologii, nevoia permanenta de a colabora dincolo de spatiu si timp, impun utilizarea anumitor mijloace de comunicare, sisteme complexe care necesita costuri mari de proprietate, exploatare, administrare si intretinere, care, in in final, duc la scaderea atentiei si eficientei in ceea ce priveste activitatea de baza.


Acesta este motivul pentru care ELTEK a stabilit o infrastructura pentru a-si deservi clientii, care se bazeaza pe tehnologiile de call center si CRM de la Cisco si Microsoft si a pregatit o gama completa de servicii in domenii semnificative legate de comunicare, cum ar fi intalniri si conferinte, videoconferinte, semnalizare digitala si video de intreprindere.


ELTEK are capacitatea de a construi, opera si monitoriza diverse retele pentru a servi o gama mai larga de aplicatii. In acest moment, compania noastra poate oferi, as-a-Service, urmatoarele tipuri de solutii: Management si Securitate retele IT, Digital Signage, Solutii Audio/Video

SUPORT 24/7

Ai un proiect in AV/IT? Contacteaza-ne!

Expertii nostri vor gasi solutia cea mai buna pentru tine.

E-mail

Comercial: info@eltek.ro
Mentenanta, Suport Tehnic: service@eltek.ro

Sediu Central si Showroom

Bd. Pipera 1B, Cubic Center etaj 7,
077190 - Voluntari, Ilfov, Romania