ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Gama Logitech Rally

Pandemia generata de COVID 19 inca nu s-a terminat, iar companiile de peste tot inca se invart in jurul deciziei de a munci de acasa sau intr-o maniera hibirida. Cert este ca discutiile si intalnirile purtate virtual vor fi in continuare o tendinta crescatoare a prezentului.

Acest fapt este argumentat de statisticile potrivit companiei de cercetare GigaOm, 87% dintre membrii unei echipe care lucrează de la distanță se simt mai conectați la echipa lor atunci când pot folosi videoconferința și, de asemenea, se simt mai conectați la procesele pe care trebuie să le deruleze împreună.

Astfel, Logitech a decis sa porneasca anul intr-o maniera competitiva prin actualizarea portofoliului lor, deja impresionant. Producatorul elvetian a anuntat la mijlocul lunii trecute, adaugarea gamei Rally Bar intr-o lista de solutii destinate usurarii comunicatiilor realizate prin video, in care se mai afla si produse consacrate precum: ConnectMeetup si Rally.

 
Aceasta suita include Rally Bar, proiectat special pentru spatiile de intalnire de dimensiuni medii si Rally Bar Mini pentru incaperi mici, ambele cu un design all-in-one (camera PTZ, difuzoare si microfoane in acelasi sistem). Pe langa aplicatiile de video-conferinta care certifica echipamentele si sunt acceptate in mod nativ (Zoom si Microsoft Teams), vor putea fi rulate si alte servicii populare precum: GoToPexip si RingCentral.
 
De asemenea, a fost lansat si RoomMate, un dispozitiv intermediar care permite clientilor sa ruleze servicii de video-conferinta cu solutii precum Rally Plus, fara nevoia de a utiliza un PC sau Mac, simplificand semnificativ configurarea.
 
Echipamentele Logitech

Rally Bar si Rally Bar Mini isi propun sa indeplineasca toate asteptarile pe care le au utilizatorii de la conferintele video si sa pastreze standardul inalt stabilit de produsele precedente din aceeasi categorie.

Integrarea acestor echipamente cu infrastructura IT existanta este una facila. Compatibilitatea cu platformele moderne de colaborare si fiabilitatea lor le face sa fie una dintre cele mai bune alegeri de pe piata.

Vorbim despre o calitate buna a imaginii la cea mai inalta rezolutie disponibila (4K in acest caz) insotita de capacitatea de zoom optic 5x (va fi ulterior marit digital pentru un zoom total HD de 15x) si un camp de vizualizare total extrem de larg pentru camere video destinate pentru spatii mici si medii. (163° vertical si 110° orizontal).

Camera principala PTZ (pan, tilt, zoom), intuitiv, are functii motorizate de panormare si inclinare care pot fi controlate prin telecomanda Bluetooth din dotare. 

Simplu de configurat, gestionat si monitorizat

Nimeni nu isi doreste o sala de conferinte asemanatoare unui sediu de depozitare, plin de cablaje, iar Logitech au luat si acest aspect in calcul. Configurarea sistemului dureaza doar cateva minute si se face printr-un cablu USB conectat la orice fel de PC, fara a mai fi necesar vreun software. Utilizand Logitech Sync sau o alta aplicatie de control centralizat (Zoom DashboardMicrosoft Teams Admin Centre ), poti si monitoriza si gestiona cele doua dispozitive Rally Bar de pe o singura platforma.

Logitech proiecteaza echipamente care au un impact in viata de zi cu zi a oamenilor, conectandu-i cu experientele digitale de care au nevoie. In urma cu mai bine de 35 de ani, Logitech a inceput prin a conecta calculatoare, iar astazi este o companie polivalenta care conecteaza oameni, prin video, muzica si gaming. Scopul componentei de colaborare prin video este de a face intalnirile acesibile si rentabile pentru o audienta larga, fara a pierde din calitate. Mai multe detalii despre produsele si solutiile lor pentru conferintele video se gasesc pe www.logitech.com/vc.

 

Cele doua noi dispozitive ale gamei Logitech Rally Bar sunt realizate cu margini rotunjite pentru crea un aspect minimalist. Vor fi disponibile in culorile grafit si alb si in noul magazin virtual al Eltek Multimedia: ELTEK STORE