ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

About us

Suntem cel mai mare integrator de sisteme AV/IT din Romania
si regiunea Balcanica

Companie membra a AVITECH Group cu peste 20 de ani de experienta, ELTEK Multimedia SRL este cel mai mare integrator de sisteme si furnizor de solutii cu expertiza in domeniile Audio, Vizual, Automatizari, IT&Comunicatii, din Romania si regiunea Balcanica.

De-a lungul celor 20 de ani de activitate, echipa noastra a amenajat si dotat peste 2000 de sali de intalniri si conferinta, sali de spectacol, cinema, arene sportive, centre de comanda si control.

In Romania, ELTEK reprezinta unii dintre cei mai importanti producatori din industria mondiala de profil precum Biamp, Crestron, Kramer, LG, NEC, QSC, R&M, SHURE, SMART Technologies.
 
Compania noastra isi ofera solutiile si serviciile pe intreg teritoriul Romaniei si in regiunea Balcanica, atat prin intermediul propriei echipe de ingineri si tehnicieni cat si prin reteaua de parteneri si colaboratori locali.
 
Avem capacitatea tehnica de a integra toate sistemele si instalatiile asociate domeniilor pro A/V, IT&C si resursele necesare pentru a gestiona cu succes orice tip de proiect indiferent de complexitatea lui.
 
Experienta dobandita si transferata din grupul AVITECH in ceea ce priveste proiectarea si integrarea instalatiilor electrice, a sistemelor de securitate, siguranta si automatizari pentru cladiri, a infrastructurii IT&Comunicatii, permite companiei noastre sa asimileze cu usurinta tehnologiile inovatoare si sa se adapteze rapid la noile tendinte si provocari din mediul de afaceri.
 
Astfel, solutiile furnizate de ELTEK sunt personalizate si raspund intotdeauna standardelor de calitate cele mai inalte, necesitatilor tehnice si constrangerilor bugetare impuse de catre clientii nostri, fie ca acestia sunt corporatii multinationale, companii nationale, organizatii, institutii de stat sau din administratia locala

Solutii

Audio
Digital Signage
Video
IT&Communication
A/V Integration

Istoria ELTEK Multimedia.

ELTEK Multimedia a fost fondata prin fuzionarea experientei a doua companii, unindu-si astfel activitatile pentru a forma un puternic integrator pe piata din Romania.

1999

2003

Integrarea primei retele de video conferinta din Romania (Vodafone).

2007

ELTEK Distribution a fost creata pentru a functiona ca distribuitor

2019

ELTEK Distribution devine ELTEK Multimedia, acum parte a AVITECH Group.

AVITECH

Compania a fost infiintata de
Silvio Vitenstein

2004

#1 Integrator de sisteme Audio/Video din Romania

2010

AVITECH devine integrator de sisteme Low Voltage
Digital Signage presentation-min

Testimonialele clientilor nostri.

Echipa noastra
de experti

Pentru orice tip de proiect, specialistii ELTEK Multimedia iti stau la dispozitie. 

ITI STAM LA DISPOZITIE

Ai un proiect in AV/IT? Contacteaza-ne!

Expertii nostri vor gasi solutia cea mai buna pentru tine.

E-mail

Comercial: info@eltek.ro
Asistenta tehnica: support@eltek.ro

Sediu Central si Showroom

Bd. Pipera 1B, Cubic Center etaj 7,
077190 - Voluntari, Ilfov, Romania