ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Proiectare

Servicii de proiectare pentru orice tip de proiect

Prin intermediul propriei echipe de ingineri, ELTEK pune la dispozitia clientilor sai servicii de proiectare pentru sisteme audio, video, iluminat tehnic, automatizari, semnalizare digitala, infrastructuri IT & Comunicatii, studii de sunet si proiecte de iluminat, direct sau prin intermediul studiourilor de arhitectura si design. 
 
Pentru anumite tipuri de obiective – sali si centre de conferinte, teatre, cinematografe, sali de spectacol, case de cultura, sali polivalente, locuri de sport, showroom-uri, zone expozitionale, muzee, centre de comanda si control, dispecere si centre de date, compania noastra are competenta, experienta si capacitatea de a-si asuma rolul de designer general, in parteneriat cu alti designeri si arhitecti de specialitate.
Consultanta Instalare Suport Tehnic

Ca parte a Grupului AVITECH, avand peste 20 de ani de activitate in Integrare Sisteme A/V, IT & Comunicatii, Automatizari si Instalatii Electrice, echipa noastra are o vasta experienta dobandita din instalarea si configurarea echipamentelor in peste 3000 de sedinte, sali de conferinte, showroom-uri sau magazine.


Echipamentele sunt furnizate de la majoritatea producatorilor importanti, fapt care ne ofera flexibilitate in alegerea solutiilor si personalizarea acestora in functie de nevoile clientilor, fara a fi obligati sa folosim un anumit tip de tehnologie.


ELTEK ofera consultanta, intocmire studii de fezabilitate, proiecte si caiete de licitatii pentru licitatii in vederea realizarii de investitii, amenajari si amenajari cu sisteme si echipamente A/V, precum si pentru integrarea acestora cu instalatiile existente ale cladirii.

Dupa finalizarea planului de proiectare, urmatorul pas este instalarea sistemelor. Instalarea este un factor determinant pentru modul in care sistemul functioneaza in timp.


ELTEK are o echipa numeroasa de tehnicieni si ingineri cu ani de experienta in instalarea echipamentelor A/V si configurarea sistemelor, instruiti si certificati de producatori. Pe langa abilitatile tehnice dobandite in domeniile de baza A/V si IT & Comunicatii, acestia au si cunostinte solide in instalatii electrice de medie si joasa tensiune, securitate, siguranta si automatizare.

Echipa noastra de instalare si punere in functiune include personal tehnic din principalele regiuni si orase ale tarii: Bucuresti-Ilfov, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Brasov, Iasi, Galati, Constanta, Ploiesti si Craiova, ceea ce ne ofera capacitatea de implementare la nivel national. proiecte ample pentru clienti care au birouri regionale si sedii de afaceri, precum si pentru banci, retele de magazine, utilitati si companii industriale nationale, agentii guvernamentale si unitati administratiei locale

Clientii ELTEK beneficiaza permanent de suport tehnic, intretinere si reparatii, 24/7, oriunde in tara, prin intermediul echipelor din Bucuresti-Ilfov si din centrele regionale.

Firma noastra dispune de un dispecer de service national si un laborator de reparatii electrice in Bucuresti-Ilfov.

Datorita capacitatii sale operationale extinse si abilitatilor tehnice dobandite de-a lungul timpului prin utilizarea diferitelor echipamente, ELTEK este capabila sa se ocupe de intretinerea si service-ul oricarui tip de sistem sau echipament furnizat de producatorii primari ai pietei globale.

SUPORT 24/7

Ai un proiect in AV/IT? Contacteaza-ne!

Expertii nostri vor gasi solutia cea mai buna pentru tine.

E-mail

Comercial: info@eltek.ro
Mentenanta, Suport Tehnic: service@eltek.ro

Sediu Central si Showroom

Bd. Pipera 1B, Cubic Center etaj 7,
077190 - Voluntari, Ilfov, Romania