ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Mentenanta si Suport Tehnic

Suport tehnic de inalta calitate 24/7

Fie ca este vorba de un birou sau o cladire administrativa, un campus universitar, un complex hotelier, AVITECH Group are capacitatea de a asigura intretinerea dotarilor si sistemelor care contribuie la o mai buna functionare a activitatii.


Firma noastra dispune de un dispecer de service national si un laborator de reparatii electrice in Bucuresti-Ilfov.
Datorita capacitatii sale operationale extinse si abilitatilor tehnice dobandite de-a lungul timpului prin utilizarea diferitelor echipamente, ELTEK este capabila sa se ocupe de intretinerea si service-ul oricarui tip de sistem sau echipament furnizat de producatorii primari ai pietei globale.

ELTEK Multimedia ofera, prin personal propriu, servicii de intretinere si suport tehnic pentru urmatoarele tipuri de instalatii:

Mentenanta pentru sisteme Audio;
Mentenanta pentru sisteme Video;
Mentenanta pentru Display-uri;
Mentenanta pentru Digital Signage;
Mentenanta IT.
Solutii Contract de Service Managed Services

ELTEK Multimedia ofera, prin personal propriu, servicii de intretinere si suport tehnic pentru urmatoarele tipuri de instalatii si sisteme:

  • Instalatii Electrice; 
  • Infrastructura IT;
  • Sisteme Audio-Video.

Inchiererea unui contract de service cu ELTEK Multimedia va asigura si garanta de la noi, in toata Romania:

  • revizii periodice in concordanta cu tipul contractului;
  • asistenta permanenta, indiferent de locatie;
  • stoc de piese de schimb si accesorii;
  • monitorizare de la distanta;

Digitalizarea si transformarea rapida a economiei datorita noilor tehnologii, nevoia permanenta de a colabora dincolo de spatiu si timp, impun utilizarea anumitor mijloace de comunicare, sisteme complexe care necesita costuri mari de proprietate, exploatare, administrare si intretinere, care, in in final, duc la scaderea atentiei si eficientei in ceea ce priveste activitatea de baza.


Acesta este motivul pentru care ELTEK a stabilit o infrastructura pentru a-si deservi clientii, care se bazeaza pe tehnologiile de call center si CRM de la Cisco si Microsoft si a pregatit o gama completa de servicii in domenii semnificative legate de comunicare, cum ar fi intalniri si conferinte, videoconferinte, semnalizare digitala si video de intreprindere.


ELTEK are capacitatea de a construi, opera si monitoriza diverse retele pentru a servi o gama mai larga de aplicatii. In acest moment, compania noastra poate oferi, as-a-Service, urmatoarele tipuri de solutii: Management si Securitate retele IT, Digital Signage, Solutii Audio/Video.

SUPORT 24/7

Ai un proiect in AV/IT? Contacteaza-ne!

Expertii nostri vor gasi solutia cea mai buna pentru tine.

E-mail

Comercial: info@eltek.ro
Mentenanta, Suport Tehnic: service@eltek.ro

Sediu Central si Showroom

Bd. Pipera 1B, Cubic Center etaj 7,
077190 - Voluntari, Ilfov, Romania