ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

LG Miraclass, noua experienta de cinema

LG a lansat un nou brand pentru ecrane destinate utilizarii in cinema. 

Gama Miraclass de la LG are in prezent patru modele care vin in dimensiuni pornind de la 14 metri patrati pana la 101 metri patrati. Acestea sunt disponibile in 2K sau 4k. Modelele mai mici, LDAA025-1 si LDAA012 au 5 metri latime si sunt ideale pentru cinema-uri sau teatre de mici dimensiuni.

Utilizand pixeli LED cu tehnologie self-emisive, toate cele patru modele din gama LG Miraclass ofera o procesare a culorilor pe 24 de biti si un nivel inalt de contrast pentru a oferi profunzime si contrast la nivel inalt tuturor imaginilor proiectate. 

68,7 miliarde de culori

LG Miraclass este capabil sa afiseze 68,7 miliarde de variatii de culoare, iar imagine fara distorsiuni provine din tehnologia de iluminat constanta. 

Toate ecranele Miraclass sunt pe deplin compatibile cu Dolby’s Integrated Media Server, IMS3000. Software-ul intuitiv din spatele LG Miraclass il face pe acesta sa fie usor de gestionat si faciliteaza uzul eficient al spatiului eliminand complet nevoia detinerii unui proiector. De asemenea, luminozitatea ecranelor poate fi ajustata de la 48 la 300 nits, in cinci trepte, ceea ce le face pe acestea sa fie perfecte pentru redardea filmelor 2D sau 3D, sau pentru redarea de continut de marketing. 

LG Miraclass redefineste cinema-ul

Paik Ki-mun, vicepresedinte senior si seful unitatii de afaceri cu afisaje de informatii a LG Electronics, a declarat: „LG este increzator ca LG Miraclass va satisface nevoile operatorilor si va satisface asteptarile cinefililor care cauta experiente cinematografice memorabile. Pentru a face fata cererii in crestere si cerintelor diverse ale companiilor de cinema, vor fi introduse mai multe linii si modele in viitor.”

Ecranele LG pe baza de LED sunt deja folosite de mai multe lanturi de cinematografe din intreaga lume. In Spania, Odeon Multicines a instalat recent un ecran LG Miraclass la cinematograful sau din Vilanova, iar compania isi va echipa cinematografele din Madrid si Barcelona cu tehnologie similara in lunile urmatoare.