ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Noutati Smart&Crestron

Noutati din domeniul ecranelor interactive. SMART Technologies, prin display-urile lor au devenit primele certificate in platforma de gestionare a operatiunilor tehnologice de catre Crestron XiO Cloud si Crestron Connected. 

Aceasta legatura va aduce un nou nivel de colaborare intuitiva si interactivitate in toate salile dotate cu echipamente Crestron. Ecranele interactive SMART Board dotate cu iQ si Crestron Connected vor oferi clientilor un adevarat motor de analiza integrat pentru toate dispozitivele si capabilitati de management al acestora nemaivazute. 

SMART Board a devenit mai smart

Bob Vavolacco, directorul de tehnologie si parteneriate al Crestron spune: “Dispozitivele Crestron si SMART au fost folosite in medii comune deja de ceva timp, dar pana acum integrarea lor nu a fost perfecta. Odata cu certificarea SMART clientii vor beneficia de o experienta imbunatatita exponential care ofera un singur sistem bazat pe analiza pentru cresterea eficientei si a productivitatii.”

Acum, investitia intr-un display interactiv SMART Board aduce si mai multe beneficii clientilor care doresc sa detina un astfel de echipament in organizatiile sau institutiile lor. 

SMART, Logitech si Microsoft Teams

De asemenea, noul parteneriat legat intre SMART si Logitech a permis acestora sa creeze o solutie integrata conceputa special pentru a fi compatibila cu Microsoft Teams. Camerele certificate Teams utilizate de catre Logitech impreuna cu ecranele din seria SMART PRO ofera posibilitatea clientilor de a creste productivitatea, reduce timpii de decizie si de a incuraja colaborarea in interiorul organizatiilor lor. 

Solutiile din seria SMART Pro sunt pe deplin compatibile cu camerele Logitech pentru converinte si UVC, inclusiv Logitech Rally Bar mini, MeetUo, Logitech Brio si Logitech C930 si C920e. 

Noua serie SMART Board QX Pro

De asemenea, compania a lansat o gama de afisaje interactive pentru piata de afaceri.

Seria SMART Board QX Pro dispune de o camera cu unghi larg 4K UHD, o matrice integrata de microfoane liniare cu opt elemente si o bara de sunet cu difuzoare de 40 W si un subwoofer de 15 W. Ecranele ofera Wi-Fi 6 incorporat si sunt compatibile cu software-ul de apelare conferinta UC, inclusiv Microsoft Teams Room, Zoom si Google Meet.