ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Bosch Dicentis pentru sedintele NATO

Componenta principala a sistemelor de comunicatii la un Summit al Liderilor G7 din Germania si la intalnirea ministrilor de externe NATO din Romania a fost un dispozitiv de discutie Dicentis cu ecran tactil.

Oficialii de la Summitul Liderilor G7 din Germania si de la reuniunea ministrilor de externe NATO din Romania de la sfarsitul anului trecut s-au bazat pe Dicentis de la Bosch pentru a oferi comunicatii clare in mai multe limbi.

Informeaza. Impresioneaza. Inspira.

Dicentis ofera o arhitectura complet bazata pe IP si este construit pe standarde deschise pentru a oferi flexibilitate si sunet de inalta calitate in pana la 100 de limbi. Protectia sa de securitate protejeaza datele sensibile de-a lungul lantului de conferinte.

Intrucat intalnirile aveau o cerinta pentru echipamente ISO 20109, pentru a asigura o functionare perfecta si fiabila a fost ales sistemul Dicentis gratie performantelor sale demonstrate in timp.  Instalarea si configurarea sistemului este rapida si usoara. Cu o arhitectura bazata pe IP si server, este construit pe standarde deschise pentru a asigura un grad ridicat de flexibilitate, performanta audio superioara pentru pana la 100 de limbi si pentru a permite integrarea tertilor. Sistemul foloseste cea mai puternica protectie de securitate de pe piata pentru a proteja datele sensibile de-a lungul lantului de conferinte.

 

Versatilitate si fiabilitate

DICENTIS este ideal pentru o gama larga de utilizari, de la organizatii de intalniri integrate mici pana la cele complexe, de la organizatii mici la corporatii multinationale, precum si la nivel local, la guverne nationale si la summituri internationale. Sistemul este capabil sa conecteze o retea de pana la 750 de dispozitive de conferinta si chiar mai multe la cerere. Se integreaza perfect cu alte sisteme care partajeaza aceeasi retea IP, cum ar fi fluxurile video sau sistemele de gestionare a continutului.

Componenta principala a fiecarui sistem a fost un dispozitiv de discutii Dicentis cu ecran tactil. Dispunand de un ecran tactil capacitiv de 4,3 inchi si cititor NFC incorporat pentru recunoasterea rapida a participantilor, dispozitivele sunt configurabile pentru participanti unici, utilizatori duali sau un presedinte.

Un astfel de echipament este pretabil in diferite medii precum sali de conferinta, boardrooms, centre de conventii sau in aplicatii mari precum salile regasite in Palatul Parlamentului.