ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Surface Hub si Teams Rooms

Surface Hub 2S de la Microsoft va deveni primul ecran tactil care ruleaza Microsoft Teams Rooms pe Windows.

Functionalitatea va fi livrata cu noi Surface Hubs, incepand cu sfarsitul acestui an, in timp ce va exista o cale de migrare pentru dispozitivele existente la o data viitoare.

Mutarea deblocheaza cele mai solicitate functii Teams Rooms, cum ar fi aspectul Front Row, chat persistent si capabilitati consistente de gestionare la distanta, iar Surface Hub 2S se va asocia si cu intreaga gama de accesorii certificate Teams Rooms.

Stirile Surface Hub au fost dezvaluite la show-ul Enterprise Connect de saptamana aceasta din Orlando, Florida.

De asemenea, la spectacol a fost anuntata certificarea promisa anterior a dispozitivelor de intalnire Cisco care ruleaza nativ Microsoft Teams, care va permite utilizatorilor sa se conecteze fara probleme de la o intalnire nativa Teams la o intalnire Webex si inapoi. Clientii vor avea optiunea de a face din Microsoft Teams Rooms experienta implicita. Noul Cisco Board Pro, disponibil in modelele de 55″ si 75″, este printre primele dispozitive Cisco certificate pentru Teams.

Microsoft Teams si hotdesking

Microsoft va lansa, de asemenea, conectarea QR pe ​​ecranele Teams pentru a activa hotdesking-ul din aceasta vara. Utilizatorii Hotdesking isi pot accesa contul personal Teams fara probleme prin scanarea unui cod QR pe ​​un afisaj Teams si folosind aplicatia Teams de pe smartphone-ul lor pentru a se conecta mai rapid. Nu mai este nevoie sa introduceti manual acreditarile intr-un dispozitiv.

Printre noile produse notabile evidentiate de Microsoft la Enterprise Connect a fost Crestron AirMedia pentru Microsoft Teams. Acest lucru aduce capabilitati de prezentare plug-and-play si conferinte fara fir in salile mai mici, cu profil redus si cu costuri reduse, pe care Microsoft le numeste spatii BYOD. Cu o singura conexiune USB-C si apasare cu un singur buton, solutia AirMedia ofera un flux de lucru simplificat pentru partajarea continutului si conexiunile pentru intalniri, fara drivere de descarcat si fara aplicatii de rulat.

De asemenea, a fost anuntat si Yealink DeskVision A24 Microsoft Teams Display, care vine cu capabilitati audio si video alimentate de AI, conexiuni pentru dispozitive in mod dublu, o camera 4K, difuzor si microfon incorporate, incarcator wireless si chiar un design de monitor cu balama care permite ecranul sa fie inclinat si utilizat pentru tabla alba.

Microsoft si Android

O noua platforma de ecosistem de dispozitive Microsoft, prezentata la Enterprise Connect, va oferi tot ce este mai bun de la Microsoft si Android, adaptata pentru spatii partajate si optimizata pentru dispozitivele Teams. Acesta este construit pe proiectul Android Open Source (AOSP) si ofera securitate, fiabilitate, management si usurinta in implementare. Caracteristicile de securitate si rezistenta la falsificare ale platformei ecosistemului de dispozitive Microsoft includ pornire securizata si verificata, anti-rollback, politici de securitate cu acces controlat, blocarea partitiei Numarul de unitate logica (LUN) si criptarea datelor in repaus.

Primul dispozitiv care profita de noul ecosistem de dispozitive este de la Jabra si vor veni mai multe de la alti parteneri Microsoft.