ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

eMag

Solutii de videoconferinta pentru eMag

ELTEK Multimedia a incheiat cu succes implementarea sistemelor de colaborare hibrida pentru eMag. 

Implementarea ELTEK

  • eMag Romania
  • Dotare sediu central
  • 11/2022
  • https://www.emag.ro
  • Sistem videoconferinta; Sistem colaborare; Sistem de afisaj

Compania eMAG a colaborat cu ELTEK pentru instalarea, proiectarea si mentenanta sistemelor avansate in noul sau sediu, avand ca scop imbunatatirea colaborarii in cadrul echipelor hibride, sporirea productivitatii si modernizarea spatiului. Prin implementarea sistemelor de videoconferinta si afisajelor digitale interactive, eMAG a facilitat comunicarea fluida intre membrii prezenti si cei remote, intarind astfel colaborarea in timp real. De asemenea, sistemul de sedinte Logitech a optimizat procesele de luare a deciziilor.

Rezultatele au fost semnificative: interactiunile imbunatatite au sporit angajamentul si creativitatea echipei, conducand la solutii inovatoare. Afisajele interactive au permis colaborarea asupra proiectelor in mod dinamic, in timp ce sistemele de videoconferinta au redus barierele comunicarii intre sediul central si echipele remote.

Prin modernizarea sediului cu tehnologii avansate, eMAG a transformat mediul de lucru, generand o atmosfera propice inovarii si colaborarii eficiente. Colaborarea sporita si procesele de luare a deciziilor accelerate au contribuit la cresterea calitatii proiectelor si a productivitatii. Astfel, colaborarea reusita in cadrul echipelor hibride a consolidat pozitia eMAG ca lider in domeniul sau de activitate.

Alte referinte