ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Sameday

Solutii integrate pentru Sameday

ELTEK Multimedia a incheiat cu succes implementarea sistemelor integrate de video conferinta si afisaje interactive pentru Sameday

Hub-Sameday--2004x1503
Audio Conference for conference room
  • Sameday
  • Dotare sali de sedinta si sediu central
  • 2023
  • https://www.sameday.ro
  • Sisteme video conferinta; Sistem discutii; Sistem de afisaj

Implementarea ELTEK

Compania Sameday a implementat recent, prin intermediul ELTEK Multimedia o suita de sisteme de videoconferinta avansate si displayuri interactive pentru a optimiza colaborarea si a stimula productivitatea in cadrul echipei sale hibride. Aceasta tranzitie a avut un impact semnificativ asupra modului in care angajatii interactioneaza si lucreaza impreuna.

Prin integrarea solutiilor de videoconferinta, echipa Sameday a reusit sa faciliteze comunicarea transparenta intre membrii locali si cei aflati in lucru la distanta. Colaborarea in timp real a fost imbunatatita prin posibilitatea de a organiza sedinte virtuale eficiente, unde toti participantii se simt implicati. Displayurile interactive au adus o dimensiune suplimentara, permitand echipei sa colaboreze in timp real pe documente, sa schiteze idei si sa rezolve probleme complexe intr-un mod vizual si captivant.

Rezultatele au fost vizibile rapid. Echipa a remarcat o crestere semnificativa a implicarii si participarii membrilor in sedintele virtuale, datorita interactiunilor interactive. De asemenea, procesul de luare a deciziilor s-a accelerat, deoarece toti membrii au avut acces in timp real la informatiile relevante. Prin incurajarea colaborarii active si a schimbului de idei, creativitatea si inovarea au fost incurajate, conducand la idei si solutii inovatoare.

 

Alte referinte