ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Superbet Romania

Solutii integrate AV/IT pentru SuperBet

ELTEK Multimedia a incheiat cu succes implementarea sistemelor integrate de video conferinta si videowall pentru SuperBet.

superbet
Yamaha Audio Conference_2-min
  • SuperBet
  • Modernizare sediu central
  • 2023
  • https://www.superbet.ro
  • Sisteme de videoconferinta; Servicii integrare AV/IT; Instalare display interactiv; Montaj Videowall;

Implementarea ELTEK

SuperBet, un lider in domeniul sau, a ales sa colaboreze cu ELTEK Multimedia, o companie specializata in furnizarea de solutii AV/IT de inalta calitate, pentru a-si moderniza mediul de lucru si a ramane competitiva intr-un mediu de afaceri din ce in ce mai digitalizat.

In efortul sau de a incuraja colaborarea intre echipele aflate in locatii diferite si de a spori eficienta proceselor de lucru, SuperBet a decis sa imbratiseze tehnologia de videoconferinta. Pentru a se asigura ca aceasta tranzitie se realizeaza cu succes, s-a adresat expertilor de la ELTEK Multimedia, o companie recunoscuta pentru experienta sa vasta in domeniul solutiilor audiovizuale si IT. ELTEK Multimedia a oferit servicii complete, de la consultanta si proiectare pana la implementare, asigurandu-se ca tehnologia se integreaza perfect in infrastructura existenta si indeplineste nevoile specifice ale companiei.

Pentru a asigura calitatea superioara a comunicarii in cadrul sedintelor virtuale, ELTEK Multimedia a instalat camere video de inalta performanta si microfoane audio de ultima generatie. Aceste echipamente au facut posibila captarea clara a vocii si a imaginii, oferind participantilor o experienta imersiva, aproape de cea a interactiunilor in persoana. In plus, displayurile interactive au permis prezentatorilor sa impartaseasca informatii si sa colaboreze in timp real, contribuind la crearea unei atmosfere de lucru dinamica si eficienta.

In timp ce salile de sedinte au fost modernizate pentru a facilita colaborarea la distanta, compania a inteles, de asemenea, importanta momentelor de relaxare si reflectie pentru cresterea productivitatii. Cu ajutorul serviciilor ELTEK Multimedia, spatiile de relaxare au fost echipate cu videowall-uri impresionante, care ofera angajatilor o modalitate captivanta de a se deconecta si de a se inspira. Aceasta abordare holistica a modernizarii mediului de lucru a contribuit la imbunatatirea experientei angajatilor si la stimularea creativitatii.

Colaborarea hibrida a devenit noul mod de lucru si SuperBet a facut un pas hotarat in aceasta directie cu ajutorul solutiilor integrate oferite de ELTEK Multimedia. Prin investitia in tehnologie de varf si colaborarea cu experti in domeniu, compania si-a consolidat pozitia in industrie si a demonstrat angajamentul sau fata de inovatie si excelenta. Imbunatatind calitatea comunicarii si creand medii de lucru modern si confortabile.

Alte referinte

SUPORT 24/7

Ai un proiect in AV/IT? Contacteaza-ne!

Expertii nostri vor gasi solutia cea mai buna pentru tine.

E-mail

Comercial: info@eltek.ro
Mentenanta, Suport Tehnic: service@eltek.ro

Sediu Central si Showroom

Bd. Pipera 1B, Cubic Center etaj 7,
077190 - Voluntari, Ilfov, Romania