ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Building Management System

Cladirea ta, sustenabila si inteligenta

Cladirile moderne pot fi sustenabile si inteligente? Da. Datorita tehnologiei Building Management System, toate dispozitivele conectate la retea sunt gestionate cu usurinta, la costuri reduse si cu o amprenta de carbon diminuata.
Building Management System reprezinta un sistem integrat de control si monitorizare a diverselor functionalitati ale cladirilor, atat comerciale, cat si rezidentiale. Acest sistem utilizeaza tehnologii avansate si software pentru a gestiona eficient functionarea si performanta cladirilor, imbunatatind confortul, siguranta, eficienta energetica si reducand costurile operationale.

Un BMS este esential pentru a asigura functionarea eficienta si sustenabila a cladirilor moderne, aducand avantaje semnificative in ceea ce priveste economia resurselor. Prin intermediul unui BMS, diverse echipamente si sisteme din cladire, precum iluminatul, incalzirea, ventilarea, climatizarea, sistemul de securitate, lifturile, instalatiile electrice si altele, sunt controlate centralizat si monitorizate.
Integrat corect, un astfel de sistem nu numai ca incurajeaza un comportament ecologic, dar si faciliteaza automatizarea proceselor si ofera o abordare inteligenta a gestionarii cladirilor, asigurand astfel un mediu eficient, confortabil si sustenabil pentru ocupanti sau vizitatori.

De ce Building Management System de la ELTEK?

Reducerea costurilor
Sustenabilitate
Imbunatatirea productivitatii
Solutii Servicii Echipamente

Building Management System permite optimizarea utilizarii energiei prin controlul centralizat al sistemelor, ceea ce duce la economii semnificative de costuri pe termen lung. Specialistii ELTEK pun la dispozitie:

  • Sistem de control acces
  • Sistem de remote building management
  • Infrastructura IOT
  • Software de comanda si control

ELTEK ofera servicii specializate si personalizate de Building Management System pentru cladiri sustenabile care imbunatatesc experienta angajatilor si reduc amprenta de carbon:

  • Mentenanta
  • Suport tehnic
  • Managed Services

Echipa ELTEK utilizeaza sisteme de management al cladirilor de la cei mai importanti producatori din domeniu, mai exact

Resurse

Descopera resurse si informatii despre Building Management Systems direct de la partenerii nostri.

CRESTRON BUILDING MANAGEMENT SYSTEM

Cladirea ta
administrata digital

Referintele noastre

Ai nevoie de mai multe informatii despre Building Management Systems?

Intra in contact cu specialistii nostri.