ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Cinema

Sisteme audio integrate pentru cinema

Odata cu avansul tehnologic, procesul de productie al filmelor, care include si sunetul, a devenit mai complex. Salile de cinema trebuie sa fie echipate cu sisteme audio inovatoare, arhitectura sonora a filmului avand un rol covarsitor in construirea unei experiente imersive.

Intr-o sala de cinema, este important ca sunetul sa fie echilibrat si bine distribuit oriunde. Acest lucru presupune amplasarea strategica a difuzoarelor si a echipamentului audio pentru a asigura o acustica optima si o experienta uniforma pentru toti spectatorii. De asemenea, este esential ca sunetul sa fie perfect sincronizat cu imaginea de pe ecran. Orice intarziere sau decalaj intre sunet si imagine poate afecta negativ experienta vizuala si auditiva.

Daca echipamentele audio nu sunt de calitate superioara, proiectarea acustica este deficitara, iar dispozitivele nu sunt compatibile. In acest caz, crearea unei atmosfere captivante si autentice in timpul vizionarii filmului devine imposibila, ceea ce duce la o experienta negativa pentru toti spectatorii. Specialistii ELTEK cunosc toate provocarile in ceea ce priveste sonorizarea pentru cinema si pun la dispozitie solutii inovatoare pentru o experienta audio de neegalat.

De ce sistemele de sonorizare pentru cinema ELTEK?

Instalare si configurare facile
Claritate audio de exceptie
Control precis
Solutii Servicii Echipamente

Pentru experiente imersive care sa captiveze simturile spectatorilor sunt necesare sisteme de sunet surround de ultima generatie. ELTEK furnizeaza si implementeaza:

  • Sisteme de sonorizare pentru cinema
  • Software specializat
  • Proiectoare
  • Display

Specialistii nostri iti sunt alaturi in fiecare pas al proiectului tau. Serviciile ELTEK au fost special concepute pentru ca tu sa te poti bucura de noile tale echipamente fara prea multe griji.

  • Mentenanta
  • Suport Tehnic
  • Managed Services

In lista de echipamente ELTEK se regasesc cei mai prestigiosi producatori de sisteme audio pentru cinema din domeniu:

 

 

 

Resurse

Descopera cele mai noi informatii din domeniul audio cinema direct de la partenerii nostri:

QSC
Dolby

DOLBY IMS 3000

Solutii Dedicate
Pentru cinema

Referintele noastre

Ai un proiect in AV?

Specialistii nostri iti stau la dispozitie.