ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Content development

Content is king!

Prin imagini, cuvinte si elemente grafice, continutul are rolul de a atrage atentia asupra mesajelor cheie si de a le transmite intr-un mod simplu si eficient. Astfel, publicul primeste informatiile intr-un mod clar si memorabil, fara a se risipi in multitudinea de informatii existente.
Pentru a atrage privirile si a transmite mesaje eficiente, continutul publicitar de pe dispozitivele de Digital Signage si Videowall trebuie sa fie mai mult decat o simpla prezenta. Acesta trebuie sa fie captivant, clar si la obiect.

Altfel, fara un continut vizual diversificat si captivant, comunicarea poate deveni monotona si lipsita de impact. Absenta elementelor atractive, precum animatiile sau grafica vizuala, poate compromite capacitatea de a atrage si retine atentia publicului. Mai mult, in mediul actual, cand continutul vizual puternic este din ce in ce mai important in captarea atentiei si influentarea deciziilor, lipsa lui poate afecta competitivitatea unei afaceri sau a unei initiative.
Un continut vizual bine realizat are potentialul de a transmite emotii si de a crea o legatura profunda cu audienta. Acesta poate transmite in mod eficient mesajul si valoarea brandului, construind astfel o legatura autentica si durabila cu clientii.
Echipa de designeri ELTEK este pregatita sa creeze continut pentru Digital Signage modern, indraznet si unic. 

De ce sa lucrezi cu noi?

continut vizual captivant si interactiv
actualizare a mesajelor in timp real
continut scalat pentru orice tip de ecran
Solutii Servicii Echipamente

La ELTEK, avem o vasta experienta in proiectarea si instalarea retelelor de digital signage, pentru pentru corporatii, centre comerciale, gari, aeroporturi, spitale, institutii private sau care relationeaza cu publicul. De aceea, echipa noastra colaboreaza cu echipele interne ale partenerilor nostri pentru a crea continutul necesar, scalat oricarei rezolutii si tip de ecran:

  • motion graphics
  • imagini statice
  • continut interactiv 
  • continut audio/video

Suntem alaturi de partenerii nostri la fiecare pas. Inginerii si designerii nostri ofera servicii complete pentru proiecte la cheie de creare continut pentru semnalistica digitala:

  • Mentenanta
  • Suport tehnic
  • Managed Services

Oferim solutii profesionale de design continut pentru digital signage cu ajutorul echipamentelor si platformelor software de ultima generatie de la furnizori de renume:

Content Development

Continut personalizat

Referintele noastre

Ai nevoie de mai multe informatii?

Specialistii nostri in grafica vizuala iti stau la dispozitie.