ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Crestron

Crestron Electronics

Crestron se remarca prin usurinta cu care realizeaza medii conectate si inteligente, in care tehnologia functioneaza fluid, aducand confort, eficienta si sustenabilitate utilizatorilor.
Fondata in anii ’70, compania Crestron Electronics a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori din industria AV/BMS, mai exact, furnizorul de top al tehnologiilor avansate pentru gestionarea si controlul eficient al cladirilor comerciale, rezidentiale si institutionale.
Compania ofera o gama larga de produse si servicii, de la sisteme de automatizare a iluminatului si control al temperaturii pana la solutii avansate de control audio-video si integrare a sistemelor. Timp de 50 de ani, Crestron a proiectat solutii software si hardware pentru guvern, armata, sali de curs, de consiliu si pentru proprietati rezidentiale de top din intreaga lume.

Cu solutii scalabile si adaptabile, Crestron isi propune sa faciliteze gestionarea cladirilor din diverse industrii, cum ar fi corporatii, invatamant, sanatate, ospitalitate si multe altele. Echipamentele si software-ul sau avansat permit controlul centralizat si monitorizarea in timp real a diferitelor aspecte ale cladirilor, contribuind la economii de energie, securitate sporita si imbunatatirea experientei utilizatorilor.
Cu o istorie solida in inovatie si un portofoliu extins de produse de inalta calitate, Crestron Electronics continua sa se evidentieze ca furnizor de incredere in industria automatizarii cladirilor, aducand tehnologii avansate si solutii personalizate pentru nevoile complexe ale clientilor sai.


De ce solutii de automatizare Crestron din portofoliul ELTEK?

Sustenabilitate.
Scalabilitate;
Eficienta;
Solutii Servicii Echipamente

Tehnologiile avansate de BMS si AV de la Creston Electronics permit optimizarea utilizarii energiei prin controlul centralizat al sistemelor, ducand la economii semnificative de costuri pe termen lung. Specialistii ELTEK pun la dispozitie solutii pentru:

  • Integrare Crestron si MS Teams
  • Sisteme iluminare Crestron
  • Cladiri/Campusuri
  • Retail/horeca

ELTEK ofera solutii avansate Crestron Electronics, utilizand tehnologii de varf si platforme software inovatoare:

  • Mentenanta
  • Suport tehnic
  • Managed Services

Ca parte a portofoliului ELTEK, solutiile Crestron Electronics cu tehnologie de ultima ora redefinesc experienta in automatizare si control pentru cladiri inteligente:

Echipamente Crestron

Descopera solutiile Crestron

Referintele noastre

Ai nevoie de mai multe informatii?

Specialistii nostri iti stau la dispozitie.