ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Data Center

Solutii eficiente pentru Data Center

Administrarea eficienta a unui centru de date este cruciala pentru performanta si securitatea unei afaceri sau institutii. De la probleme legate de configurare, scalabilitate si securitate pana la software si hardware depasit, fiecare aspect conteaza in asigurarea unei infrastructuri IT care sa functioneze impecabil. Si cum centrele de date contin informatii esentiale a caror deteriorare sau pierdere poate influenta negativ viitorul afacerii, este necesara implementarea unor sisteme performante de securitate.

In paralel cu situatiile enumerate mai sus, asigurarea securitatii fizice a centrului de date este la fel de importanta. Siguranta echipamentelor si a datelor din acest spatiu reprezinta un aspect critic care nu trebuie lasat in voia hazardului. O abordare proactiva in ceea ce priveste securitatea centrului de date implica implementarea unor masuri de protectie avansate, precum sisteme de supraveghere video, control de acces restrictionat si monitorizare constanta a mediului. Mai mult, este necesara implementarea sistemelor de protectie impotriva incendiilor, sisteme IT&C si instalatii electrice.

Aceste masuri nu numai ca ajuta la functionarea normala a centrelor de date, dar reduc riscul de intruziune si creeaza un sentiment de incredere in randul clientilor si partenerilor.

Expertii ELTEK ofera servicii complete de constructie a oricarui tip de centru de date, indiferent de dimensiunile acestuia. De la implementarea unui sistem de protectie impotriva incendiilor si pana la instalarea eficienta a sistemului de ventilatie si climatizare, totul este calculat si implementat cu precizie.


De ce solutii eficiente pentru centre de date ELTEK?

Gestionare integrata a solutiilor
Experienta specializata
Eficienta energetica
Solutii Servicii Echipamente
Expertii ELTEK sunt calificati si certificati in proiectarea si instalarea centrelor de date. Compania noastra construieste:
 
  • Data center cloud
  • Data center pentru depozite
  • Data center pentru centre de operatiuni
  • Data center pentru fabrici

Economiseste timp si resurse cu serviciile ELTEK pentru centre de date moderne, configurate adecvate si sigure. Specialistii nostri te ajuta cu:

  • Mentenanta
  • Suport tehnic
  • Managed Services

Pentru centre de date gestionate cu precizie si care functioneaza impecabil, compania ELTEK este partenera cu liderul in infrastructura Vertiv.

Resurse

Descopera care sunt avantajele detinerii unui data center din brosurile noastre.

Vertiv

Referintele noastre

Ai nevoie de mai multe informatii?

Specialistii nostri iti stau la dispozitie.