ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Display

Pozitionare strategica, prezenta extinsa

Datorita avansului tehnologic, audienta ajunge mai repede la serviciile sau mesajele tale cu ajutorul unui display de inalta calitate integrat in vitrine, aeroporturi, metrou sau alte medii. Un display nu e doar un ecran obisnuit, ci vine cu functionalitati care eficientizeaza procesul de promovare si nu numai, de la prezentarea mai multor tipuri de continut, cum ar fi fluxuri de informatii social media, transmisii online, pana la videoclipuri, grafica in miscare si slide-uri.

In plus, o solutie de display signage oferita de profesionisti are un design ergonomic si estetic care se integreaza armonios in mediu, fapt care ajuta la cresterea notorietatii. Astfel, libertatea dobandita in materie de promovare cu ajutorul display-urilor este greu de pus la indoiala.

Pentru rezultate remarcabile, display-urile trebuie sa functioneze fara intreruperi, sa fie robuste si sa ofere o calitate constanta a imaginii si a sunetului. Nimeni nu-si doreste sa se confrunte cu probleme tehnice sau defecte in mijlocul unei prezentari importante sau a unui eveniment special.

O alta provocare majora este managementul eficient al dispozitivelor. De la configurarea initiala pana la monitorizarea continua, gestionarea echipamentelor de tip display necesita timp si atentie. Un sistem bine pus la punct pentru managementul dispozitivelor reduce semnificativ eforturile si riscurile asociate.

ELTEK ofera solutii de display signage fiabile, cu management facil al dispozitivelor si o calitate excelenta a afisajului care face diferenta in crearea unor experiente vizuale memorabile.

De ce solutii de display signage de la ELTEK?

Fiabilitate
Design de impact
Claritate de exceptie
Solutii Servicii Echipamente

Fie ca sunt afisaje pentru spatiile comerciale, evenimente sau mediul corporativ, alegerea unor ecrane fiabile si bine gestionate este esentiala pentru succesul experientei vizuale. Specialistii ELTEK te ajuta cu:

  • Videowall Exterior
  • Videowall Interior
  • Solutii Digital Signage
  • Totem

Expertii ELTEK sunt calificati in proiectarea si instalarea sistemelor de digital signage la cele mai inalte standarde:

  • Mentenanta
  • Suport tehnic
  • Managed Services

Specialistii din echipa ELTEK utilizeaza ecrane pentru digital signage exclusiv de la liderii industriei:

 

dvLED WALL SHARP/NEC

Fii vizibil! Atrage toate privirile!

Referintele noastre

Ai nevoie de mai multe informatii despre Digital Signage?

Specialistii nostri iti stau la dispozitie.