ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Sonorizare

Sunet avansat pentru spatii mari

Arenele sportive, stadioanele, centrele mari de conferință, lăcașurile de cult și teatrele necesită sisteme de sonorizare adecvate, care să redea clar și fidel sunetul. În caz contrar, publicul va avea o experiență negativă din punct de vedere al sunetului, fiind afectate atât atmosfera evenimentului, cât și înțelegerea mesajelor transmise de artiști sau de comentatori.

Concertele sau meciurile sportive la care sonorizarea lasă de dorit din cauza defecțiunilor tehnice generate de incompatibilități sau de integrarea defectuoasă a echipamentelor nu duc doar la dezamăgirea participanților, ci și la afectarea reputației și, în cele din urmă, la reducerea profitului.

De aceea, un sistem de sonorizare performant și configurat corespunzător, cât și anticiparea problemelor de ordin tehnic sunt prioritățile specialiștilor, pentru ca experiența să fie memorabilă pentru toți participanții.
ELTEK pune la dispoziție servicii complete pentru sisteme de sonorizare modulare, scalabile și flexibile, care se adaptează la orice tip de utilizare acustică în funcție de capacitatea și dimensiunile locației.

De ce sistemele de sonorizare ELTEK?

Fiabilitate
Control precis
Claritate superioara
Solutii Servicii Echipamente
In locatii extinse precum sali de concerte, de conferinte, muzee sau arene sportive sunt necesare solutii de sonorizare eficiente si compatibile cu cele mai populare platforme de comunicatii unificate si hardware. ELTEK furnizeaza si implementeaza sisteme de sonorizare precum:
 
  • Difuzoare de exterior și interior
  • Amplificatoare
  • Subwoofer
  • Software dedicat
 

Cu o experienta de peste 20 de ani, echipa de specialisti in sonorizare ELTEK furnizeaza servicii complete de evaluare a spatiului si a sistemelor care trebuie integrate pentru experiente sonore remarcabile in spatii mari:

  • Mentenanta
  • Suport tehnic
  • Managed Services

Portofoliul de echipamente ELTEK cuprinde doar tehnologii avansate de la cei mai reputati producatori din domeniu:

 

L-Acoustics SERIA A

Sonorizare la
Standarde Inalte

Referintele noastre

Ai nevoie de mai multe informatii?

Specialistii nostri iti stau la dispozitie.