ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Productie video&Broadcast

Filmeaza, encodeaza, trasmite

Asigurarea unei calitati ridicate a imaginii si sunetului in productia video si broadcast poate deveni o provocare majora, cu atat mai mult in cazul transmisiilor live in medii imprevizibile. Din cauza factorilor ambientali variabili, a sincronizarii defectuoase sau a componentelor tehnice care nu functioneaza la capacitate maxima, redarea informatiilor, controlul imaginii precum si calitatea sunetului pot lasa de dorit.

Productia video si broadcastingul reprezinta doua componente esentiale ale industriei de media si divertisment, avand rolul de a crea, edita si difuza continut video catre audienta. Streaming-ul live este o tehnologie prin care continutul multimedia video si audio este transmis in timp real. Astfel, permite vizionarea si ascultarea instantanee. Acest tip de streaming da voie spectatorilor sa urmareasca si sa asculte evenimentele in timp ce se desfasoara, fara a fi necesar sa descarce sau sa stocheze continutul pe dispozitivul lor in prealabil.

Crearea si realizarea de continut video, de concept pana la finalizarea si editarea materialului filmat, precum si difuzarea si distribuirea continutului video catre o audienta larga necesita o experienta vasta in domeniu, atentie la detalii si folosirea echipamentelor potrivite.

ELTEK vine in ajutor cu echipamente si solutii profesioniste de productie video si broadcasting pentru diverse situatii, de la transmiterea live a evenimentelor, webinariilor la transmiterea rapida de informatii.

De ce productie video si broadcasting ELTEK?

Infrastructura performanta
Streaming facil
Conexiune de calitate
Solutii Servicii Echipamente

Productia video genereaza materiale de calitate, iar broadcastingul transmite informatiile audientei in timp real sau ulterior. Pentru rezultate impecabile, ELTEK apeleaza la:

  • Encoder/decoder audio video
  • Sisteme de sunet
  • Echipamente de captura video/audio
  • Streaming enterprise
  • Software captura video
  • Sistem audio pentru streaming

Pentru productie video si broadcast, specialistii ELTEK iti sunt alaturi la fiecare pas odata ce incepi proiectul la care ai visat. Oferim servicii complete pentru proiecte la cheie:

  • Mentenanta
  • Suport tehnic
  • Managed Services

Echipa ELTEK alege echipamente pentru productie video si broadcasting doar de la cei mai buni producatori din domeniu:

Resurse

Descopera resurse si brosuri create de partenerii nostri.

Epiphan
Planar

ABSEN SERIA PR

Studioul tau
Acum Digital

Referintele noastre

Ai nevoie de mai multe informatii?

Specialistii nostri iti stau la dispozitie.