ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

VideoWall

Preia controlul, actioneaza rapid

Cea mai mare provocare in ceea ce priveste afisarea unei cantitati mari de informatii sau continut multimedia este mentinerea unui echilibru intre densitatea informationala si vizualizare rapida, astfel incat publicul sa poata asimila continutul intr-un mod eficient si placut. Mai mult, este necesar ca echipamentele integrate corespunzator pentru ca informatiile vizuale sa fie concludente, iar gestionarea tuturor dispozitivelor sa fie facila.

Un videowall este solutia care permite afisarea continutului multimedia intr-un mod captivant si atractiv vizual. Acesta reprezinta un sistem format din mai multe monitoare sau ecrane dispuse intr-o configuratie mare, cu scopul de a crea o imagine continua sau un afisaj mai mare.

Intr-o industrie cum ar fi cea a securitatii, o astfel de tehnologie ajuta operatorii de securitate sa ia decizii bine informate prin adunarea datelor cheie pe o singura suprafata de afisare. Aceste informatii pot proveni din surse diverse, cum ar fi camerele de supraveghere, hartile, calculatoarele operatorilor sau tablourile de bord. Datorita permiterii preluarii de date din mai multe surse in formate diferite si a afisarii lor la locul si momentul potrivit, videowall-urile sunt cea mai buna alegere nu numai in industria securitatii, ci si in cea bancara, aparare, spatii publice, centre de control, evenimente, expozitii sau in contexte comerciale.

ELTEK pune la dispozitie tehnologii videowall de inalta performanta care colecteaza informatiile importante din surse multiple si le reda pe o singura suprafata de afisare.

De ce solutii de tip videowall ELTEK?

Platforme IP scalabile
Inalta performanta, fiabilitate, redundanta
Integrare facila cu alte platforme digitale
Solutii Servicii Echipamente

Eficienta comunicarii si afisarii informatiilor in acelasi timp, configurarea ordonata si ergonomica, precum si controlul facil fac videowall-ul alegere remarcabila pentru orice spatiu modern si dinamic. ELTEK instaleaza si integreaza solutii video precum:

  • Videowall centre de control
  • Videowall centre NOC/SOC
  • Videowall centre de conferinta 
  • Videowall pentru centre de comanda
  • Software de control
  • Videowall indoor/outdoor

ELTEK furnizeaza solutii de tip videowall personalizate pentru destinatii precum un NOC/SOC si nu numai intr-o varietate de industrii, inclusiv utilitati, transporturi, guvern, aparare, securitate, petrol si gaze, servicii bancare, avand experienta dovedita in:

  • Mentenanta
  • Suport Tehnic
  • Managed Services

Tehnologiile si echipamentele de ultima generatie alese de specialistii ELTEK se sincronizeaza perfect cu platformele digitale moderne, oferind o integrare perfecta, in pas cu cerintele pietei actuale:

 

VuWall TRx SOC

Fii in Controlul Informatiilor Tale

Referintele noastre

Ai nevoie de mai multe informatii?

Specialistii nostri in display-uri VideoWall iti stau la dispozitie.