ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Wayfinding

Evita confuzia, indruma-ti vizitatorii

Cum devine un spatiu eficient si usor de explorat? Cu ajutorul unei solutii de digital wayfinding, interconectat in reteaua existenta. Un sistem de digital wayfinding ghideaza oamenii in spatii mari sau complexe, cum ar fi cladiri, campusuri universitare, spitale, aeroporturi sau centre comerciale. Acesta utilizeaza tehnologii digitale, cum ar fi ecrane tactile, panouri LED, aplicatii mobile sau platforme online, pentru a oferi informatii detaliate si directionare precisa catre destinatii specifice.

Astfel, utilizatorii pot introduce locatia de pornire si destinatia dorita, iar sistemul le va furniza rutele optime pentru a ajunge la locul dorit, rapid si eficient. Utilizarea unei solutii de ghidare digitala imbunatateste experienta utilizatorilor, reduce stresul si ajuta la optimizarea fluxurilor de persoane in spatiile respective.

Insa lipsa acesteia poate afecta eficienta spatiilor comerciale sau publice. Cautarea constanta a directiilor poate consuma timp si energie, atat pentru vizitatori, cat si pentru personal. In plus, pentru afaceri, acest lucru duce la o gestionare ineficienta a resurselor si la scaderea satisfactiei clientilor.

ELTEK furnizeaza solutii optimizate de digital wayfinding pentru imbunatatirea semnificativa a experientei utilizatorilor in spatiile mari, facand navigarea mai usoara, mai eficienta si mai convenabila.

De ce sisteme de digital wayfinding ELTEK?

Navigare eficienta
Rute optimizate
Experienta imbunatatita
Solutii Servicii Echipamente

Sistemele de digital wayfinding ofera indicatii precise si actualizate, ghidand utilizatorii la destinatie fara riscul de a se rataci sau a intampina obstacole neprevazute. ELTEK ofera solutii pentru orientare digitala:

  • Display pentru wayfinding
  • Tabela wayfinding
  • Wayfinding centre de operatiuni
  • Software management sistem wayfinding

Specialistii ELTEK te pot ajuta la gestionarea fluxurilor de persoane si la optimizarea utilizarii spatiilor daca alegi un sistem de digital wayfinding si servicii de:

  • Mentenanta
  • Suport tehnic
  • Managed Services

Pentru a putea oferi cele mai avansate solutii si produse pentru implementarea solutiilor de digital wayfinding, suntem parteneri PADS4.

PADS4 Wayfinding

Ghideaza
Vizitatorii Tai

Referintele noastre

Ai nevoie de mai multe informatii despre Digital Wayfinding?

Specialistii nostri iti stau la dispozitie.