ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Instalare

Peste 3000 de sali dotate de ELTEK

Instalarea este un factor determinant pentru modul in care sistemul functioneaza in timp.

ELTEK are o echipa numeroasa de tehnicieni si ingineri cu ani de experienta in instalarea echipamentelor A/V si configurarea sistemelor, instruiti si certificati de producatori. Pe langa abilitatile tehnice dobandite in domeniile de baza A/V si IT & Comunicatii, acestia au si cunostinte solide in instalatii electrice de medie si joasa tensiune, securitate, siguranta si automatizare.

Echipa noastra de instalare si punere in functiune include personal tehnic din principalele regiuni si orase ale tarii: Bucuresti-Ilfov, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Brasov, Iasi, Galati, Constanta, Ploiesti si Craiova, ceea ce ne ofera capacitatea de implementare la nivel national. proiecte ample pentru clienti care au birouri regionale si sedii de afaceri, precum si pentru banci, retele de magazine, utilitati si companii industriale nationale, agentii guvernamentale si unitati administratiei locale.

Cablare Suport Tehnic Managed Services

Cerintele de infrastructura de cablare pentru aplicatiile audiovizuale (AV) implica unele complexitati inerente. O instalatie AV poate include oricare dintre numeroasele protocoale de transmisie, arhitecturi de conectivitate si cerinte de distanta – toate acestea pot afecta alegerile de cablare.

Echipa noastra de specialisti este capabila sa conecteze toate tipurile de cabluri pentru fiecare proiect.

Clientii ELTEK beneficiaza permanent de suport tehnic, intretinere si reparatii, 24/7, oriunde in tara, prin intermediul echipelor din Bucuresti-Ilfov si din centrele regionale.


Firma noastra dispune de un dispecer de service national si un laborator de reparatii electrice in Bucuresti-Ilfov.


Datorita capacitatii sale operationale extinse si abilitatilor tehnice dobandite de-a lungul timpului prin utilizarea diferitelor echipamente, ELTEK este capabila sa se ocupe de intretinerea si service-ul oricarui tip de sistem sau echipament furnizat de producatorii primari ai pietei globale

Digitalizarea si transformarea rapida a economiei datorita noilor tehnologii, nevoia permanenta de a colabora dincolo de spatiu si timp, impun utilizarea anumitor mijloace de comunicare, sisteme complexe care necesita costuri mari de proprietate, exploatare, administrare si intretinere, care, in in final, duc la scaderea atentiei si eficientei in ceea ce priveste activitatea de baza.

Acesta este motivul pentru care ELTEK a stabilit o infrastructura pentru a-si deservi clientii, care se bazeaza pe tehnologiile de call center si CRM de la Cisco si Microsoft si a pregatit o gama completa de servicii in domenii semnificative legate de comunicare, cum ar fi intalniri si conferinte, videoconferinte, semnalizare digitala si video de intreprindere.

ELTEK are capacitatea de a construi, opera si monitoriza diverse retele pentru a servi o gama mai larga de aplicatii.

In acest moment, compania noastra poate oferi, as-a-Service, urmatoarele tipuri de solutii: Management si Securitate retele IT, Digital Signage, Solutii Audio/Video.

SUPORT 24/7

Ai un proiect in AV/IT? Contacteaza-ne!

Expertii nostri vor gasi solutia cea mai buna pentru tine.

E-mail

Comercial: info@eltek.ro
Mentenanta, Suport Tehnic: service@eltek.ro

Sediu Central si Showroom

Bd. Pipera 1B, Cubic Center etaj 7,
077190 - Voluntari, Ilfov, Romania