ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Procurare

Hardware si Software ales conform nevoilor proiectului tau

Serviciile de procurare reprezinta o componenta esentiala in cadrul serviciilor oferite de catre ELTEK. Noi oferim solutii avansate pentru implementarea, integrarea si gestionarea tehnologiilor audio, video si IT in diverse medii, de la birouri la spatii de evenimente sau institutii educationale.

Procurarea reprezinta procesul de achizitionare a echipamentelor, componentelor si tehnologiilor necesare pentru proiectele de instalare. ELTEK isi asuma responsabilitatea de a identifica si achizitiona echipamentele potrivite pentru fiecare proiect specific, luand in considerare cerintele tehnice, bugetul si nevoile clientilor.

Un aspect crucial al serviciilor de procurare consta in stabilitatea si extinderea relatiilor cu furnizorii. ELTEK colaboreaza cu furnizori de inalta calitate, asigurandu-se ca echipamentele furnizate sunt de ultima generatie si compatibile cu cerintele proiectelor. Prin intermediul acestor parteneriate durabile, beneficiem de cele mai bune solutii pentru a putea asigura suport clientilor nostri. 

Serviciile de procurare nu se opresc la momentul achizitionarii, ci includ si gestionarea logistica, verificarea calitatii echipamentelor, stocarea temporara si livrarea acestora la locul proiectului. O gestionare eficienta a acestor aspecte asigura ca proiectele se desfasoara fara intarzieri si cu performante optime.

 

Contact

  • 1B Pipera Blvd. Cubic Center, 7 floor, Voluntari, Ilfov, Romania - 077190
  • +40 21 200 64 55
    +40 21 527 33 00
  • info@eltek.ro
    support@eltek.ro
SUPORT 24/7

Ai un proiect in AV/IT? Contacteaza-ne!

Expertii nostri vor gasi solutia cea mai buna pentru tine.

E-mail

Comercial: info@eltek.ro
Mentenanta, Suport Tehnic: service@eltek.ro

Sediu Central si Showroom

Bd. Pipera 1B, Cubic Center etaj 7,
077190 - Voluntari, Ilfov, Romania