ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Sisteme de conferinta

Solutii de top pentru intalniri importante

Reuniunile de rang inalt, precum intalnirile sefilor de stat, ale membrilor Guvernului, Parlamentului sau liderilor publici necesita echipamente calitative care proceseaza sunetul excelent, cu standarde ridicate de securitate.

Care este deznodamantul in cazul in care sistemele de conferinte audio folosite nu se ridica la nivelul asteptarilor, fiind integrate sau configurate incorect, cu brese de securitate? Discursurile, prezentarile si dezbaterile se desfasoara problematic, mesajele nu ajung la toate persoanele implicate, iar dialogurile sunt imposibile. In plus, exista riscuri mari de scurgere a informatiilor, pot aparea intreruperi si distorsiuni care duc la experiente negative, afectand reputatia si producand frustrari.

Astfel, colaborarea cu specialisti experimentati AV/IT este vitala pentru a preintampina toate problemele tehnice si de securitate, iar reuniunile de anvergura sa se desfasoare adecvat si in siguranta. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul tehnologiilor AV/IT, expertii ELTEK se asigura ca sistemele de conferinta sunt configurate corect, anticipeaza provocarile de ordin tehnic care pot aparea si ofera consultanta pentru orice problema.

De ce sistemele de conferinta audio ELTEK?

Claritate la nivel inalt
Configuratie facila
Fiabilitate
Solutii Servicii Echipamente
Conferintele de rang inalt au nevoie de echipamente complexe, cu securitate ridicata care proceseaza sunetul adecvat si asigura un dialog fara distorsiuni si intreruperi. ELTEK are certificarile si capacitatea necesara pentru proiectarea, procurarea si instalarea unui sistem de conferinta audio pentru cvorumuri inalte.
 
Cu un portofoliu de proiecte care include sali din cadrul Palatului Parlamentului, ROMATSA, centre de control si comanda in cadrul MAI si MAPN, ELTEK ofera sisteme audio cu tehnologii avansate pentru intalniri importanta nationala si internationala:
 
  • Microsoft Teams
  • Google
  • Zoom Communications
  • Cisco Webex

ELTEK ofera servicii complete de analiza a spatiului destinat sistemelor de conferinta audio, pentru o acustica remarcabila, conexiune stabila si securitate maxima:

  • Mentenanta
  • Suport Tehnic
  • Managed Services

ELTEK pune accent pe alegerea si utilizarea ultimelor tehnologii de procesare a sunetului, folosind echipamente doar de la cei mai buni producatori din domeniu:

BOSCH Dicentis

Sistem Digital pentru Conferinte

Referintele noastre

Ai nevoie de mai multe informatii?

Specialistii nostri iti stau la dispozitie.