ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

ASE Bucuresti

Pro Audio pentru ASE Bucuresti

Pentru sala de conferinte Aula Magna din cadrul Universitatii de Studii Economice din Bucuresti – una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din tara noastra – conducerea universitatii a optat pentru implementarea unui sistem audio si de afisare. Solutiile ELTEK in domeniul educatiei pot transforma orice unitate educationala intr-o infrastructura inteligenta, usor de gestionat, cu costuri operationale reduse.

In orice sala de clasa sau amfiteatru in ziua de astazi, apar situatii in care trebuie sa fie redat un video, sa fie amplificat un vorbitor sau sa intervina un partener de discutie printr-o videoconferinta. Difuzoarele ar trebui sa poata produce un sunet clar cu un volum suficient. Dar produsele destinate consumatorilor sau difuzoarele integrate in proiectoare sau ecrane nu pot realiza acest lucru. Acesta este momentul in care este necesara o solutie profesionala.

Sistem audio de inalta calitate
Sistem de discutii
Display si sistem de management al continutului
Solutii Servicii Echipamente

ELTEK a implementat un sistem audio profesional cu difuzoare Fohhn, bazat pe o solutie audio activa cu tehnologie digitala integrata, care indeplineste cerintele ridicate ale sunetului intr-o astfel de sala.

Folosit intr-o gama larga de activitati, de la seminarii corporative la cursuri sau conferinte stiintifice, sistemul de microfoane wireless Shure QLX-D a fost alegerea potrivita pentru a fi instalat aici. Pentru un sunet exceptional in Aula Magna, aceste microfoane se remarca prin flexibilitatea lor, configuratia impresionanta si eficienta, precum si prin operatiunea simplificata.

Pentru a afisa continut vizual in cele mai bune conditii, acest proiect a necesitat instalarea a doua ecrane LCD Planar de 98'' pe diagonala. Acestea sustin rezolutia 4K, avand posibilitatea de a afisa pana la patru surse simultan intr-o configuratie de tip quad.

Una dintre salile de intalniri ale universitatii a primit un sistem de discutii Bosch cu o consola de microfon multimedia, difuzor incorporat si ecran tactil de 7'', care include o unitate centrala pentru alimentarea unitatilor delegate si un supresor incorporat pentru feedback acustic, pentru a preveni ecoul sonor. Acest sistem garanteaza o comunicare vocala optima, fie ca este vorba de intalniri informale sau conferinte extinse.

In cele din urma, vechiul sistem de afisare a fost modernizat, echipa Multimedia ELTEK instaland mai multe ecrane LG aici, atat din gama comerciala (Smart TV), cat si din gama profesionala - integrate fara probleme cu playerul existent.

Within the project ELTEK provided the following services:  

 

Sistemele si serviciile furnizate de ELTEK respecta standardele internationale de calitate si au fost in concordanta cu cerintele si nevoile A.S.E. Bucuresti, demonstrand, pe langa profesionalism, o mare flexibilitate si capacitatea de a se adapta rapid la diferite situatii in timpul acestei colaborari. Echipamentele instalate in cadrul acestui proiect au provenit de la partenerii nostri: Beyerdynamic, Bosch, Cisco, Crestron, Fohn, Kramer, LG, Planar, Shure, Yamaha.