ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

LCD Display

Creste productivitatea acum

Secretul productivitatii in vremurile actuale, cand multe intalniri, sedinte si conferinte se desfasoara in regim hibrid, este o colaborare de succes, aceasta fiind influentata in mare masura de o infrastructura digitala integrata corect.

De asemenea, pentru o gestionare corespunzatoare a schimbului de informatii, cat si pentru o mai buna securitate, solutiile AV/IT sunt recomandate atat in spitale, cat si in muzee, hoteluri, universitati si scoli. Prin implementarea tehnologiei AV/IT, aceste institutii pot beneficia de comunicare eficienta, prezentari interactive si acces facil la informatii, contribuind la cresterea eficientei si calitatii serviciilor oferite.

Practic, alegerea unor echipamente video intuitive, usor de folosit face diferenta in era digitala, iar display-urile LCD sunt cele care raspund intr-un mod practic nevoilor oricarui spatiu.

In functie de infrastructura existenta, specialistii ELTEK pun la dispozitie o gama variata de afisaje LCD, compatibila cu platforme de colaborare precum Google Meet, Microsoft Teams sau Zoom, cat si tehnologii de ultima generatie de la producatori de top.

De ce sa alegi display LCD de la ELTEK?

Eficienta energetica
Interfata intuitiva
Fiabilitate
Solutii Servicii Echipamente

Ecranele LCD (Liquid Crystal Display) reprezinta o tehnologie avansata de afisare a imaginilor, folosita pe scara larga in toate dispozitivele electronice. Aceste display-uri sunt extrem de populare datorita calitatii superioare a imaginilor, consumului redus de energie si a design-ului. ELTEK furnizeaza si implementeaza solutii video precum:

  • Display profesional
  • Display touch-screen
  • Videowall

 

Cu o experienta de peste 20 de ani in furnizarea si implementarea solutiilor de tip AV/IT, echipa ELTEK iti este alaturi de la inceput pana la finalizarea proiectului cu:

  • Mentenanta
  • Suport tehnic
  • Managed Services

Portofoliul de echipamente ELTEK include doar tehnologii de varf de la cei mai apreciati producatori din domeniul AV/IT:

 

Resurse

Descopera cele mai noi informatii despre display-uri LCD direct de la partenerii nostri:

LG
NEC

Poroductivitate Crescuta

Referintele noastre

Ai nevoie de mai multe informatii despre integrarea sistemelor video?

Specialistii nostri iti stau la dispozitie.