ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

IGPR Romania

Sistem de Comanda si Control

Responsabila pentru aproximativ 3.150 km de frontiere, Politia de Frontiera Romana este constant confruntata cu probleme extrem de variate si diverse motivatii ilicite pentru tranzitul frontierei romane. De la aderarea la Uniunea Europeana, Romania a investit semnificativ in securizarea frontierelor, inclusiv in resurse umane si tehnologice.

In cadrul procesului treptat de modernizare, un pas important a fost dotarea cu sisteme si echipamente ale Centrului de Comanda si Control, a salii de gestionare a crizelor si a salii de conferinte de presa. Datorita solutiilor extrem de eficiente oferite si echipei sale profesioniste, cu peste 20 de ani de experienta, ELTEK, parte a Grupului AVITECH, a reusit sa indeplineasca pe deplin cerintele contractuale si tehnice ale unui astfel de proiect important.

Sistem de VideoWall
Solutii audio si de comunicatii
Solutii de colaborare
Solutii Servicii Echipamente

In cadrul centrului de comanda si control, ELTEK Multimedia a implementat un videowall format din 10 cuburi de retroproiectie, un sistem de sunet ambiental, statii de lucru pentru dispeceri cu o configuratie speciala si un sistem de control centralizat cu interfata touchscreen. 

O alta aditie a acestui proiect a fost sala de presa. Aceasta a fost modernizata prin intermediul solutiilor audio, a celor de discutii si traduceri simultane, impreuna cu instalarea sistemelor de afisare LCD.

 

In cadrul acestui proiect, ELTEK a desfasurat urmatoarele servicii

  • Consultanta
  • Proiectare
  • Procurare
  • Instalare
  • Mentenanta si Suport Tehnic
 

Echipamentele alese in cadrul acestui proiect de anvergura au fost atent alese pentru a permite dispecerilor sa aiba un timp de decizie cat mai scurt si care sa incurajeze productivitatea. De asemenea, standardele de securitate fizica si cibernetica inalte au fost complet respectate gratie expertilor nostri.