ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Sala Polivalenta Cluj

Professional Sound System

ELTEK s-a asigurat de proiectarea, furnizarea si instalarea unui sistem de sunet profesional in cea mai moderna sala de sport acoperita din Romania, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca (cunoscuta in prezent ca BTarena). Arhitectura sistemului implementat aici de catre compania noastra se bazeaza pe echipamente de la furnizori de top, conform nevoilor unei sali mari de sport.

Este cea mai modernă sală polivalentă din țară și a transformat Cluj-Napoca într-un punct de reper în domeniul sportului, fiind un punct central pe hartă pentru numeroase competiții și evenimente. Însă pentru ca toate acestea să devină realitate, impresionanta sală a necesitat un sistem de sunet profesional, în conformitate cu cele mai recente criterii de performanță.

Modernizare
Sonorizare
Studii acustice
Solutii Servicii Echipamente

Arenele mari care gazduiesc mii de spectatori necesita un sunet care sa poata depasi zgomotul multimii. Pentru o astfel de sala - cu o suprafata totala de peste 38.000 de metri patrati (inclusiv parcarea subterana) si 10.000 de locuri - un criteriu de baza a fost asigurarea unui sistem de sunet de inalta performanta, care sa ofere o reproducere audio puternica, fara a sacrifica claritatea. Aici, cele 32 de difuzoare Community (R2-66MAX, R.5-66MAX, R.35-3896, dSPEC226) de la Biamp, instalate de ELTEK, ofera o performanta audio exceptionala si flexibilitate intr-o gama larga de aplicatii.

Pentru a crea o impresie naturala, sistemul trebuie nu doar sa fie bine proiectat si reglat de o echipa experimentata de ingineri de sunet si sisteme, ci are nevoie si de componente potrivite pentru sistemul de sunet. Astfel, nu mai putin de 20 de amplificatoare audio profesionale Bittner (4X2000i, XB2500, XB1600) au fost alocate incintelor acustice, transformand sala intr-un loc cu adevarat multifunctional, potrivit pentru gale sportive si evenimente.

Sistemul a fost completat cu doua mixere audio Yamaha (TF 3, MG12XU) si microfoane profesionale de la Beyerdynamic. Calitatea exceptionala a produselor instalate - sustinuta de caracteristicile lor tehnice - va asigura o performanta acustica de top a semnalului. Intreaga arhitectura a sistemului se bazeaza pe echipamente de la furnizori de top, cum ar fi Community (incinte acustice); Bittner (audio); Beyerdynamic (microfoane si casti profesionale); Sommer Cable (cabluri si accesorii).

In cadrul acestui proiect serviciile oferite de ELTEK Multimedia au fost de:

  • Consultanta
  • Proiectare
  • Procurare
  • Instalare
  • Mentenanta
 

Sistemele si serviciile furnizate de ELTEK indeplinesc standardele internationale de calitate si au fost in concordanta cu cerintele si nevoile Salii Polivalente, Cluj Napoca demonstrand, pe langa profesionalism, o mare flexibilitate, precum si capacitatea de a se adapta rapid la diverse situatii pe parcursul acestei colaborari. Echipamentele au fost furnizate de partenerii nostri: Biamp, Beyerdynamic, Sommer Cable si Yamaha.