ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

Stadion Steaua

LED Digital de ultima generatie

Un monument al sportului romanesc, Stadionul Steaua a fost modernizat la cele mai inalte standarde UEFA.

ELTEK and AVITECH au avut o contributie masiva la modernizarea stadionului; furnizand displayuri LED digitale pentru cele doua tabele de scor si sisteme inteligente de Building Management. 

Analiza spatiala a stadionului a determinat alegerea unui ecran LED, cu o dimensiune de 12.8 x 6.72 m utilizat pentru afisarea informatiilor pozitionate in ambele parti ale stadionului, dimensiuni conform standardelor UEFA. Luminozitatea puternica de 10.000 de lumeni si distanta mare dintre pixeli, vor asigura o experienta vizuala bogata pentru suporterii prezenti. Pe langa tabelele efective, echipa noastra a furnizat si infrastructura necesara operarii lor, cu elemente precum: statie grafica pentru managementul continutului si aplicatii software dedicate.

Stadion sportiv la cele mai inalte standarde;
Tabele de scor digitale;
Building Management Systems.
Solutii Servicii Echipamente

Displayurile LED au devenit un element indispensabil pentru orice tip de arena sportiva. Acestea asigura un nou nivel de entertainment sportiv spectatorilor si pot deveni si o sursa importanta de venit prin incheierea de contracte de marketing cu sponsorii. 

Seria A1699 de la Absen de displayuri LED pentru exterior ofera multiple avantaje tehnologice. Gratie contrastului, luminozitatii, ratingului IP, dar si fiabilitatii si eficientei acestea sunt solutiile ideale pentru arene sportive, dar si utile in diferite aplicatii OOH.

Pe langa tabelele de scor, echipa ELTEK a construit si infrastructura necesara utilizarii acestora implementand sisteme precum o statie grafica pentru managementul continutului si aplicatii de sine statatoare. Dupa ce displayurile au fost instalate pe Stadionul Steaua, acestea au fost calibrate si standardizate pentru a asigura o imagine clara indifferent de lumina sau de conditiile meteo.

Serviciile oferite de ELTEK in cadrul acestui proiect au fost:  

 

Echipamentele, dar si serviciile si sistemele oferite de catre ELTEK Multimedia pentru Stadionul Steaua au trebuit sa se conformeze la standardele UEFA.