ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia
info@eltek.ro
service@eltek.ro
Bd. Pipera 1B, Voluntari
ELTEK MultimediaELTEK MultimediaELTEK Multimedia

The Bridge I

Solutii AV/IT si display profesionale

O cladire de birouri moderna trebuie sa aiba medii de lucru flexibile, avansate din punct de vedere tehnologic, care sa fie sigure, sanatoase, confortabile, durabile, placute din punct de vedere estetic si accesibile. Acesta trebuie sa fie capabil sa gazduiasca nevoile specifice de spatiu si echipamente ale companiilor chiriase. Din aceste motive, dezvoltatorul complexului de cladiri de birouri The Bridge a ales sa colaboreze cu ELTEK Multimedia pentru instalarea si punerea in functiune a solutiilor profesionale Audio-Video si IT&C.

Pentru zona de receptie a primei cladiri de birouri (The Bridge I), echipa ELTEK Multimedia a asigurat proiectarea panoului modular video wall, executarea lucrarilor de instalare (formate din suporturi independente, panouri si trasee de cabluri), punerea in functiune a echipamentelor, si instruirea utilizatorilor pentru programarea software a interfetei de afisare.

Modern Workspace;
VideoWall display;
Solutii Servicii Echipamente

Aici, ELTEK a instalat un sistem de afisare, format din 16 display-uri LCD profesionale NEC (46''), cu o rezolutie Full HD de 1920x1080, luminozitate de 500 cd/m2, si margini de 1,8x3, 8 mm; o statie grafica digital signage de la Fujitsu, cu procesor i7, SSD de 256 GB si patru placi grafice, folosita pentru distributia de continut video; si o infrastructura voce-date (switch, patch panel).

Serviciile prestate de ELTEK Multimedia au fost de:

 

Sistemele si serviciile furnizate de ELTEK indeplinesc standardele internationale de calitate si au fost in concordanta cu cerintele si nevoile The Bridge I demonstrand, pe langa profesionalism, o mare flexibilitate si capacitatea de a se adapta rapid la diverse situatii pe parcursul acestei colaborari. Echipamentul instalat in acest proiect a fost de la partenerul nostru: Sharp/NEC, Fujitsu.